Amețită de aburii alcoolului, o tânără s-a aruncat de la etajul întâi al unui bloc. Este vorba despre o tânără de 19 ani. Ea a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce s-a aruncat de la etajul întâi al unui bloc din Gura Humorului. tentativa a suicid a avut loc după ce protagonista a consumat băuturi alcoolice și s-a certat cu o prietenă.

Lucrătorii Poliției Gura Humorului au fost sesizaţi telefonic, în noaptea de marți spre miercuri, cu privire la faptul că la secția primiri urgențe a Spitalului orășenesc Gura Humorului, a fost adusă tânără de 19 ani, care s-a aruncat de la etajul întâi al unui bloc de locuințe din localitate.

S-a stabilit că Maria R., din județul Iași, locuiește de aproximativ două luni de zile în orașul Gura Humorului, la Alexandru Ț.

Marți, Maria R. a consumat băuturi alcoolice împreună cu Petronela Ț., și în urma unui conflict spontan dintre cele două, aceasta s-a aruncat de la etajul întâi al blocului în care locuia.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticată cu „traumatism lombar, traumatism abdominal și traumatism cranio-cerebral”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here