[fvplayer id=”4″] sursa video:PLUS TV
Medicul Ovidiu Irimescu, răpus la doar 45 de ani de COVID-19, a trecut marți seară pentru ultima oară la Spitalul Județean Suceava, spital în care a muncit și a salvat vieți în ultimii 14 ani.

Colegii l-au primit cu flori și cu aplauze și au ținut momente de reculegere. Mașina mortuară care a adus trupul medicului anestezist de la București a intrat pe poarta spitalului în sunetul sirenelor de ambulanță.

Medici și asistenți, cunoscuți, prieteni și rude au ținut să îl întâmpine pe Ovidiu Irimescu pentru ultima oară în curtea spitalului, să pună flori pe mașina mortuară și să îi aducă un ultim omagiu. Au plâns la gândul că nu îl vor mai vedea și că s-a dus dintre ei un om încă tânăr și care putea să mai salveze sute de vieți, un om jovial, iubit și respectat în spital, tatăl a doi copii. Un om care până de curând a tratat și a avut grijă de bolnavi COVID în ciuda faptului că avea grave probleme de sănătate.

Mașina mortuară în care se afla trupul medicului anestezist a plecat spre spre Capela Cimitirului Pacea flancată de două ambulanțe SMURD cu girofarurile pornite. Miercuri la amiază Ovidiu Irimescu va fi înmormântat la Cimitirul Pacea. Dumnezeu să îl ierte, condoleanțe familiei și celor apropiați!

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here