Pădurar bătut cu parul, într-un magazin de la Dolhasca, de doi indivizi pe care i-a prins la furat de lemne. Cei doi bărbați, ambii de etnie rromă, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cercetează cazul unui pădurar bătut cu parul, într-un magazin, de doi rromi pe care acesta i-a prins la furat de lemne și i-a oprit. Dosarul penal este pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Marți, 10 august, în jurul orei 23.30, cei doi au lovit o persoană de sex masculin cu o bâtă, pumni şi picioare în timp ce aceasta se afla într-un magazin de pe raza unei localităţi Dolhasca, pe fondul unui conflict anterior, legat de calitatea de pădurar a victimei.

Pădurarul nu le-a permis acestora să ia lemne din pădurea pe care o avea în supraveghere. În urma agresiunii pădurarul a fost rănit și are nevoie pentru vindecare un număr de 18-19 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut după ce pădurarul și cei doi agresori au consumat băuturi alcoolice pe terasa magazinului, timp în care rromii și-au adus aminte că silvicultorul i-a deranjat în trecut.

La data de 13.08.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 30 zile după ce ei au fost inițial reținuți pentru 24 de ore.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

1 COMENTARIU

  1. Șarlatan mincinos! Fost pădurar. Te dai tare că ai soră procuror? Stai liniștit că și pentru voi este lege. Trebuie dat mai departe și descoperiri noi ce se petrec în colțișorul acesta de țară. Să se facă dreptate că nu doar banii vorbesc . Ci și drepturile omului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here