Patinoarul de la Shopping City Suceava, alimentat cu energie electrică furată de o firmă de la hipermarket. Polițiștii fac cerectări în acest caz.

 

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către un specialist de inspecţie energetică din cadrul S.C. Delgazgrid S.A., despre faptul că Patinoarul de la Shopping City Suceava este alimentat cu energie electrică furată de o firmă de la hipermarket.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat cercetări. A rezultat că o societate are amplasat în parcarea Shopping City Suceava un patinoar pentru agrement. Această societate, în urma unui contract încheiat cu S.C. Delgazgrid S.A., beneficiază de energie electrică necesară pentru a-şi desfăşura activitatea.

La panoul electric din apropierea patinoarului, s-a constatat însă faptul că a fost executat un branşament ilegal, de alimentare cu energie electrică, înaintea contorului, cu ajutorul unui cablu trifazat, clandestin, conectat cu cleme.

Polițiștii spun că în urma acestei interceptări ilegale, energia electrică consumată de către societatea respectivă nu a fost contorizată şi nici facturată.

Prejudiciul cauzat, va fi comunicat după evaluarea ce urmează e fi efectuată de către o comisie din cadrul societăţii S.C. Delgazgrid S.A.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „furt” şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here