Percheziții la contrabandiști de țigări din Suceava și alte 2 județe.

La aceasta oră, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava sunt desfășurate 24 de percheziții domiciliare (21 pe raza jud. Suceava, 2 pe raza jud. Vrancea și 1 in jud. Bihor) pentru destructurarea unei grupări infracționale cu activități în sfera contrabandei cu țigări de proveniență extracomunitară.

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată in perioada 2020 – 2021 și implică activități ilicite de introducere în țară, depozitare, transport și comercializare a țigaretelor de contrabandă.

În cadrul acțiunilor de documentare și probare a activității infracționale urmează a fi puse în aplicare și 4 mandate de aducere, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava – Ionuț Epureanu.

Cauza este instrumentata sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

La perchezițiile desfășurate și la celelalte activități procedurale participă 42 de polițiști din cadrul IPJ Suceava (Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Ordine Publică), jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și 6 polițiști din cadrul IPJ Vrancea și IPJ Bihor.

Vom reveni cu detalii!

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here