Percheziții la un grup infracțional organizat din zona Brodina-Straja. Este vorba despre o grupare de trafic de țigări.

Polițiștii spun că, începând cu anul 2021, în zona adiacentă localităților Brodina și Straja, din județul Suceava s-a constituit un grup infracțional organizat, compus din cetățeni ucraineni și români, specializat în activități de contrabandă cu țigarete de proveniență ucraineană.

Membrii grupului infracțional introduceau țigarete peste frontiera „verde” cu Ucraina, după care acestea erau depozitate și comercializate către diverși intermediari ce le distribuiau spre vânzare pe piața neagră.

În cauză a fost organizată o acțiune, fiind puse în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

A fost ridicat un individ, care ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Pe parcursul activităților, polițiștii Brigăzii au fost sprijiniți și de lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale și pentru identificarea tuturor membrilor acestei grupări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.