sursa foto:editia.ro

Petrecăreț reținut după ce a fost agresiv cu polițiștii veniți să închidă muzica dată la maxim. Individul s-a manifestat agresiv cu polițiștii chiar și în sediul poliției, la audieri.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizat sâmbătă noapte prin SNUAU 112 despre faptul că dintr-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din oraș se aude muzică la intensitate mare.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm. Din apartamentul respectiv se auzea muzică la intensitate mare. D

După ce s-a insistat la soneria acestuia a răspuns în cele din urmă o persoană de sex masculin aflată vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Este vorba despre un sucevean de 45 de ani, care a declarat că el este proprietar al imobilului.

În timp ce agentul de poliție consemna datele de identitate ale persoanei identificate în imobil, aceasta a adus în repetate rânduri organelor sosite la fața locului injurii și expresii jignitoare, iar după ce i s-a pus acestuia în vedere să adopte un limbaj civilizat a devenit agitat și a adoptat o atitudine agresivă.

Polițiștii au fost nevoiți să îl imobilizeze și apoi să în încătușeze pe individ pe casa scării, după care acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava.

Acolo bărbatul a continuat să îi înjure și să îi amenințe pe polițiști. La un moment dar, el s-a ridicat de pe scaun și când subofițerul jandarm a încercat să îl liniștească a fost împins de către acesta.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul a dispus reținerea individului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

Scandalagiul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „ultraj” pentru că a fost agresiv cu polițiștii.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here