polițiști, sursă foto România Liberă

Rădăuțean bătut de soție. Bărbatul se plânge că nevasta este geloasă și îi cere socoteală când vine vorba de bani.

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112, sâmbătă seară, de un rădăuțean bătut de soție. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au demarat cercetări. Agenții au aflat că apelantul este căsătorit cu o femeie de 53 de ani și că a muncit în străinătate, fiind venit în țară de aproximativ 2 săptămâni.

În jurul orelor 20:00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului în care locuiește, bărbatul a fost lovit de către soția sa. Acesta a declarat că anterior a avut discuții contradictorii cu soția sa, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice de către acesta, discuții care au fost reluate sâmbătă.

Totodată bărbatul a mărturisit că soția lui îl bănuiește de infidelitate și îi cere mereu socoteala banilor, fapt ce duce la crearea de tensiuni între cei doi.

Rădăuțeanul bătut de soție a depus plângere scrisă împotriva soției sale.

Trebuie spus că bărbatul prezenta urme vizibile de violență la nivelul arcadei drepte, declarând verbal că se va deplasa la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a fi consultat medical și ulterior va solicita eliberarea un certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea întocmită.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu și totodată victima nu a cerut emiterea acestuia.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here