foto din arhivă

Petrecere într-un garaj din George Enescu, spartă de polițiști. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 22.30.

Polițiștii au fost anunțați prin 112 de un localnic din zonă de o petrecere într-un garaj din George Enescu, pe aleea Jupiter. Mai mulți tineri petreceau și muzica răsuna, așa că locatarii din zonă au fost deranjați.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului Ordine Publică, care au identificat la unul din garaje, în interior, șase persoane care au organizat o petrecere privată, deranjând liniștea publică prin muzica și nerespectând Legea 55/2020 de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Persoanele în cauză au fost legitimate și au relatat faptul că locuiesc în zonă. Toate cele 6 persoane au fost sancționate contravențional.

Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19, celor 6 persoane li s-a pus în vedere pe viitor să respecte normele legale. Acestea s-au conformat și au cooperat, după care au plecat spre domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.