Accident cu doi răniți din cauza unui șofer care căuta telefonul prin mașină. Bărbatul era în autoturism împreună cu soția și cei doi copii minori – de 3 luni și de 3 ani.

Accident, sâmbătă, la Frasin, din cauza unui șofer care căuta telefonul prin mașină. Este vorba despre un ieșean de 39 de ani, care era împreună cu familia.

Ieșeanul, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în interiorul localităţii Frasin, având direcţia de deplasare Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de la reţeaua electrică de joasă tensiune aparţinând EON Moldova. În urma impactului puternic, stâlpul a fost fisurat la bază.

Bărbatul și soția sa, care se afla pe bancheta din spate, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În autoturism se mai aflau şi un minor de 3 ani, fixat în scaunul ISOFIX amplasat pe bancheta spate, în partea dreaptă şi altul de 3 luni, care se afla în braţele mamei sale. Aceştia nu au suferit leziuni ca urmare a accidentului, nefiind transportaţi la spital.

Având în vedere faptul că stâlpul de joasă tensiune a fost deteriorat, iar cablurile atârnau deasupra drumului naţional, îngreunând circulaţia autovehiculelor cu gabarit de înălţime, s-a solicitat intervenţia unei echipe DELGAZ GRID, care s-a deplasat la faţa locului şi a intervenit pentru a redeschide circulaţia, urmând ca imediat să procedeze la remedierea reţelei electrice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here