foto:arhivă

Petrecere spartă de polițiști, la barul URBAN din apropierea sediului IPJ Suceava. S-a întâmplat sâmbătă noapte.

La ora 01.04, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că restaurantul URBAN, situat vis-a-vis de IPJ Suceava, este deschis și nu sunt respectate măsurile de prevenire COVID 19.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit că în interiorul localului URBAN erau prezente aproximativ 10 persoane care serveau băuturi alcoolice și mâncare la mese, acest lucru fiind observat de pe terasă, prin geamul care îl desparte de aceasta, deoarece ușa de acces în local era închisă pe interior și nu s-a permis accesul polițiștilor.

În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului. În fața localului Urban a fost identificat un individ aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a refuzat să se legitimeze și a avut o atitudine vulgară față de organele de poliție. De asemenea, pe terasa localului au fost identificate 2 persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului.

S-a luat legătura cu apelantul care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112 sesizând că este deschis.

Având în vedere aspectele constatate, s-a luat măsura sancționării cu amendă în valoare de 1000 lei a administratorului restaurantului Urban, un tânăr de 32 de ani, din comuna Șcheia.

De asemenea, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și apelantul la 112, deoarece acesta nu a prezentat declarația pe proprie răspundere completată în prealabil și nu a putut să își justifice prezența după ora 23.00 în bar.

A fost sancționat cu amendă în valoare 500 lei coși individul găsit în stare de ebrietate pentru refuz de legitimare și cu 500 lei pentru neprezentarea declarație pe proprie răspundere.

Au fost sancționate și alte două persoane identificate pe terasa localului.

Toate persoanele au fost evacuate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.