Petreceri cu zeci de persoane sparte de polițiști. Zeci de oameni au sfidat normele impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19, s-au strâns împreună în localuri și au petrecut.

Petreceri cu zeci de persoane sparte de polițiști în zona de munte a județului Suceava. Polițiștii de la Vatra Dornei împreună cu reprezentanți DSP Suceava au efectuat verificări la unitățile decazare de pe raza comunei Dorna Candrenilor. Cu ocazia controlului efectuat la o pensiune din satul Poiana Negri, s-a stabilit că în incinta pensiunii se aflau 20 de persoane, din care 14 adulți și 6 copii, care au organizat o petrecere privată. Patroana pensiunii a fost sancționată pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, cu amendă în valoare de 500 lei și s-a procedat la oprirea evenimentului.

Polițiștii de la Gălănești, în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, au identificat peraza comunei Putna, un eveniment organizat, respectiv o cumătrie, la un restaurant din localitate. Agenții au oprit cumătria și s-a procedat la legitimarea tuturor persoanelor prezente, fiind identificate 30 de persoane. Intervenția agenților de poliție s-a făcut chiar la începerea evenimentului, întrucât la masa se servea antreul. În cauză s-au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, toți cei prezenți fiind sancționați. Organizatorului i-a fost aplicată separat o sancțiune în valoare de 2.500 iar evenimentul a fost întrerupt. Polițiștii au rămas la fața locului până când toată lumea prezentă aplecat de la eveniment.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here