Gheorghe Flutur anunță că podul de la Milișăuți va fi circulabil la finele lunii iunie, el a făcut verificări pe șantierul acestui pod.
Președintele Consiliului Județean Suceava a fost prezent la podul de la Milișăuți, miercuri dimineață, unde în ultimele două zile s-a turnat stratul de beton care prinde armătura de fier și creează patul podului rutier. Au mai rămas de turnat capetele de pod.
Gheorghe Flutur a spus că se va aștepta 28 de zile întărirea betonului și maturizarea tehnică a acestuia.
În paralel se va lucra la mâna curentă pe o parte și pe cealaltă a podului, după care se vor turna două straturi de asfalt și undeva pe finalul lunii iunie podul va fi circulabil.
El spune că lucrările la podul de la Miliăuți au durat foarte mult din cauza celor de la CNAIR.
„În sfârșit se conturează pentru șoferi finalul coșmarului ocolirii acestui pod. A durat prea mult, asta din cauza bâlbâielilor celor de la CNAIR, care s-au ocupat de proiectare pe drumurile naționale.
În același timp, tot pe drumuri naționale se lucrează între Horodnic de Sus și Voitinel. Am revenit printr-o nouă adresă la CNAIR pentru amenajarea sensurilor giratorii de la Horodnic de Sus, Marginea și Spătărești.
Traficul în aceste zone este foarte intens, au fost multe accidente de circulație și este obligația celor de la drumuri naționale să fluidizeze traficul în așa fel încât să fie redus numărul de accidente rutiere.
Îi așteptăm pe cei de la drumuri naționale și pe drumul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos, pentru că au bani din memorandumul aprobat încă de anul trecut de guvern pentru drumurile spre frontiera cu Ucraina. Nici drumul național Rădăuți – Ratoș nu arată deloc bine și nici drumul național Solca – Clit – Arbore”, a precizat Gheorghe Flutur. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.