Substanțe toxice pentru combaterea rozătoarelor și țigări de contrabandă, descoperite în microbuzul condus de o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană.

Polițiștii de frontieră suceveni au făcut descoperirea, la PTF Vicovu de Sus. Femeia de 31 de ani s-a prezentat aici la volanului unui microbuz pentru a intra în țară.

 

În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în urma controlului au fost descoperite aproximativ 131 kg substanțe toxice pentru combaterea rozătoarelor și a gândacilor, în valoare totală de 3.130 lei.

Totodată, disimulate prin bagaje au fost descoperite 1.030 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 20.476 lei.

Cantitatea totală de bunuri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă, tentativă la contrabandă calificată și transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.