Ample acțiuni de dezinfecție, în municipiul Suceava. Acestea se desfășoară zilnic în municipiul Suceava, pentru a se preveni răspândirea infecției cu virusul COVID – 19. De altfel, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat în urmă cu ceva timp că se vor efectua dezinfecții pe străzi, în parcuri, în zona containereler cu deșeuri dar și în parcuri și inclusiv în unitățile de învățământ. Vineri, viceprimarul Lucian Harșovschi a explicat că se acționează pe toate străzile din oraș, în parcuri, spațiile de joacă, la toate punctele de colectare a deșeurilor, în piețele agroalimentare, Centrul Comercial Bazar, stațiile de autobuze și în toate mijloacele de transport în comun (inclusiv stațiile taxi și toate taxiurile). DE asemenea, se fac dezinfecții și în instituțiile publice din subordine.

Lucian Harșovschi a expolicat că toate aceste acțiuni se efectuează cu soluții de dezinfectare (*Hypofoam – dezinfectant spumant puternic clorinat; *CLOROM – un dezinfectant clorigen general, folosit în cantitate de 1 buc/3 litri de apă, pentru eficacitate virucidă maximă).
Sunt decizii și acțiuni luate de către autorități, dar depinde de fiecare cetățean în parte ca aceasta situație sa poată fi ținuta sub control.
„Trebuie sa fim responsabil, conștienți de gravitatea situației și să respectăm toate măsurile impuse de către autoritățile statului în ceea ce privește dezinfectarea, respectarea regulilor de igienă și evitarea zonelor aglomerate. Trebuie să stam acasă dacă deplasările nu sunt motivate de o urgență.
Cu toții trebuie să fim conștienți că dacă nu ne protejam și, mai ales, dacă nu reducem contactul social, cei afectați vor fi părinții și bunicii noștri. Panica nu ne ajută. Cu calm, cu mintea limpede vom trece și peste această perioadă dificilă”, a declarat viceprimarul Sucevei.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here