Primarul din Cornu Luncii vrea să asfalteze toate drumurile din localitate în maxim 3 ani. Tocmai de aceea, ne explică Gheorghe Fron, se accesează sistematic proiecte de investiții și sunt deschise în permanență noi șantiere pe drumuri și pe ulițe.

Gheorghe Fron spune că oamenii locului au nevoie mare de aceste investiții și că toate drumurile și ulițele de pământ sau de piatră urmează a fi asfaltate. Mai mult, s-au accesat fonduri pentru ridicarea de poduri peste cursurile de apă.

Tocmai s-a încheiat un astfel de proiect de asfaltare și modernizare de drumuri,pe 5,5 kilometri, chiar în satul Cornu Luncii, unde după asfaltare au fost aplicate marcaje rutiere pe asfalt dar au fost puse și aranjamente de flori la marginea drumului.

Primarul localității ne arată cu mândrie stațiile de autobuz dar și locurile de joacă din localitate. Toate au fost făcute, cu costuri minime, de către persoanele cu dizabilități internate în Centrul de Reabilitate și Recuperare Neuropsihică de la Sasca Mică, persoane care se bucură să fie de folos comunității.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here