Bărbat din Moara, înjunghiat de fratele său imobilizat în scaun cu rotile. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orelor 20.53, la Moara Carp. Victima a mers în vizită la fratele lui însă după ce au consumat alcool cei doi s-au luat la ceartă.

Un bprbat din Moara a ajuns rănit la Spitalul Județean Suceava după ce a fost înjunghiat cu un briceag chiar de către fratele său. Cei doi au consumat băuturi alcoolice iar apoi s-au luat la ceartă. Cearta a degenerat iar gazda i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu un briceag. Agresorul este imobilizat în scaun cu rotile.

Fiul victimei a fost cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Bărbatul înjunghiat a fost transportat de către un echipaj de Ambulanță la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La faţa locului s-a deplasat duminică dimineață o echipă operativă din cadrul IPJ Suceava – SIC și Serviciul Criminalistic în coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Medicii spun că leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa victimei însă aceasta necesită 22 – 25 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus continuarea cercetărilor faţă de suspectul Ştefan L. sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de „violenţă în familie”, raportată la tentativă la infracțiunea de „omor”.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here