poliție rutieră

Tânăr prins de polițiști la volan fără permis și în stare de ebrietate. S-a întâmplat miercuri după-amiază, la Vicovu de Sus. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Brodina.

Un tânăr prins de polițiști băut la volan și cu permisul reținut s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Calea Bucovinei din localitate, a observat în trafic autoturismul marca VW ce a efectuat manevra de depășire a altui autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu.

S-a procedat la oprirea autoturismului, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr de 21 ani, din comuna Brodina. Acesta figurează în baza de date a Poliției cu permisul de conducere ”cu restricții-reținut”.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, el a fost testat cu aparatul alcooltest. A rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat așa că tânărului i s-au recoltat la spital mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost sancționat contravențional pentru încălcarea normelor legale privind depășirea.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Față de acesta s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here