Un șofer și o șoferiță, prinși conducând băuți, după ce s-au ciocnit cu mașinile în trafic. Evenimentul rutier s-a petrecut joi după-amiză, la Fălticeni.

Joi, la ora 16:10, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției municipiului Fălticeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Armatei s-a produs un accident rutier cu pagube materiale din care a rezultat avarierea a două autovehicule, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Agenții s-au deplasat la fața locului, unde au identificat pe cei doi conducători auto. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, pe str. Armatei din Fălticeni, nu a păstrat o distanță suficientă în spatele altui vehicul – condus de o femeie, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Surpriza a venit la testarea celor doi șoferi, ambii fiind băuți. Rezultatul testului a fost de 0,23 în cazul conducătoarei auto și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului care a provocat tamponarea. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” – în cazul bărbatului și a fost întocmit proces verbal de contravenție pentru șoferiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.