Se fac probe la noul ștrand municipal din Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat miercuri că probele sunt în faza de finalizare.

Ștrandul cuprinde 3 bazine, unul mare de 1290 mp  – cu două tobogane mari pentru adulti, altul de 420 mp pentru copii care este dotat cu 3 tobogane si altul cu apă sărată – în suprafață de 240 mp.

Ion Lungu a precizat că încălzirea apei se face cu 84 panouri solare iar completarea se face cu centrala pe gaz metan. Astfel, temperatura minimă a apei va fi constant de minim 24 de grade Celsius.

Valoarea investiției realizate de Primăria Suceava este de 14.300.000 lei inclusiv TVA.

Ion lungu a spus că în cursul zilei de miercuri se va stabili, prin comandament la fața locului cu constructorii si reprezentantii primăriei, ziua cand va fi dat în folosintă strandul.

Se lucrează la înlocuirea conductei de gaz metan de catre Delgaz Grid, după care vor fi pornite și centralele pe gaz metan.

Dupa finalizarea montării conductei de gaz, va fi asfaltată cu covor asfaltic strada Strandului.

Primarul Sucevei a explicat că se propune aprobarea în ședința den Consiliu local de joi a tarifelor de intrare în ștrand: 20 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii pâna la 14 ani și 10 lei pentru pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.