Un sucevean a provocat inundație în scara blocului după ce a ieșit cu furtunul să spele pereții. O vecină a sunat la 112 și a cerut ajutorul Poliției.

Miercuri, în jurul orei 14.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de o femeie din municipiul Suceava că un vecin din bloc a ieșit cu un furtun de apă pe scara blocului, pentru a spăla pereții și acesta a provocat o inundație dar și un scurtcircuit la instalația electrică.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care a constatat că la un bloc din cartierul Burdujeni, a fost provocată o inundație de la etajul III și până la parterul blocului, fiind provocat și un scurtcircuit la instalația electrică.

Locatarul care a provocat inundația este cunoscut de boli psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Din discuțiile purtate cu administratorul asociației de țocatari, s-a stabilit că blocul respectiv se află în reabilitate totală, și se va lua legătura cu reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Suceava în vederea stabilirii prejuduciului cauzat.

Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatie Burdujeni și este cercetat pentru spvârșirea infracțiunii de distriugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.