O femeie din Bilca a murit în timp ce se afla în vizită la un vecin. Femeii de 74 de ani i s-a făcut rău brusc și ulterior a intrat în stop cardio-respirator.

Miercuri, la orele 19:17, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către personalul medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava despre faptul că o persoană se află în stop cardio-respirator.

Cu ocazia efectuării cercetărilor, s-a constatat faptul că, în jurul orei 18:30, o femeie în vârstă de 74 ani, din Bilca, s-a deplasat în vizită la un vecin iar în momentul în care a părăsit incinta imobilului a acuzat stări de rău.

Gazda a sunat la 112, solicitând intervenția la fața locului a unui echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp, femeia și-a revenit după care a spus că dorește să plece acasă. În timp ce aceasta se deplasa spre ieșire, a căzut la nivelul solului, devenind inconștientă.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat faptul că femeia se află în stop cardio-respirator, fără a prezenta marca traumatică. În cauză s-a procedat la efectuarea masajului cardiac timp de 40  de minute, însă fără succes, astfel că s-a declarat decesul.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal și așteaptă acum rezultatele efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.