foto din arhivă

Razie de amploare la Gura Humorului. Zeci de polițiști au împânzit orașul. Ei au aplicat sancțiuni și au ridicat persoane.

La nivelul Poliției Orașului Gura Humorului a fost organizată o razie de amploare, marți.

În acțiune au fost angrenați și lucrători din cadrul poliției locale, 2 grupe de luptători din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava și un lucrător DSP Suceava.

Pe parcursul acțiunii au fost puse în executare mai multe mandate de aducere față de persoane care sunt cercetate în dosare penale instrumentate cu spijinul I.P.J. Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale și I.J.J. Suceava.

La acțiune au participat 37 de polițiști și 2 jandarmi și au fost utilizate 13 autospeciale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 90 de persoane, au fost verificate 68 de obiective și autoturisme.

Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9905 lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost continuate cercetările privind agresiunea comisă la 12 martie asupra a două persoane din com. Pârteștii de Jos.

La 12.03.2021, ora 20:14, lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la o agresiune petrecută pe raza satului Deleni, com. Pârteștii de Jos.

A fost identificată o femeie care a declarat faptul că în seara zilei de 12.03.2021, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Deleni, com. Pârteștii de Jos, împreună cu familia, la un moment dat în fața locuinței sale, dintr-o mașină au coborât mai multe persoane din aceeași localitate, iar în urma unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un scandal, în urma cărora 5 bărbați au intrat în curtea a doi localnici de 28 și 29 ani, unde i-au lovit, ulterior părăsind locul faptei.

Au fost emise 6 mandate de aducere pentru 6 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 41 de ani, din sat. Deleni, com. Pârteştii de Jos, mandate care au fost puse în executare cu sprijinul a 2 grupe din cadrul SAS al I.P.J. Suceava.

S-a dispus reținerea față de 5 agresori și participanți la scandal pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „distrugere”, „tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.