Un șofer beat și fără permis a ucis un pieton și a fugit. Accidentul mortal a avut loc marți seară, la Liteni.

Un bărbat de 53 de ani, din Vorona, județul Botoșani, a ucis un pieton și a fugit, abandonându-și mașina în drum. Bărbatul, pe nume Ursu Florian, nu deține permis de conducere și era băut la volan.

Marți seară, pe DJ208C, pe raza localității Vercicani, orașul Liteni, când a ajuns în dreptul unui imobil, șoferul a surprins și accidentat mortal pe Iacob Liviu, de 51 ani, din orașul Salcea, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.

După producerea accidentului de circulație Ursu Florian a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior.

Cadavrul pietonului a fost ridicat de la fața locului de lucrători din cadrul SC Efemer SRL Suceava și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Autoturismul autorului, abandonat la fața locului, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.