polițiști, sursă foto România Liberă

Bărbat reținut după ce a furat copilul de 3 ani al concubinei. Copilul era în casa mamei și se juca împreună cu niște prieteni. Incidentul s-a petrecut vineri după amiază, la Rădăuți.

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că i-a fost furat copilul.

Apelanta a reclamat că al său concubin s-a deplasat în lipsa ei la locuința sa, unde se găsea fiul ei minor, în compania altor copii. Bărbatul l-a luat pe băuat de mână și a părăsit zona.

Trebuie de menționat că acesta nu este tatăl minorului, el fiind într-o relație de concubinaj cu mama copilului.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal”. S-au desfășurat activități de căutare și scotocire în zona comunei Marginea și la Poieni-Solca.

După aproape 3 ore s-a reușit identificarea copilului în casa unei femei din sat Poieni-Solca, mama persoanei suspecte de săvârșirea infracțiunii.

Bărbatul care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți. Minorul se află în stare bună, fiind condus împreună cu mama sa în Centrul Maternal Suceava din cadrul D.G.A.S.P.C Suceava, urmând ca acesta să fie expertizat medico – legal.

Prin ordonanță s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul care a luat copilul fără știrea mamei pentru săvârșirea infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal” și reținerea sa pentru o perioadă de 24 ore.

Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here