Roata panoramică ce va fi montată în zona Cetății de Scaun valorează doar 0.97% din bugetul municipalității pentru 2022. Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul a declarat că ofertele pentru roata panoramică se vor depune până miercuri, 13 aprilie, la ora 15.00.

Acesta a explicat că roata panoramică va fi un obiectiv important în strategia de turism a municipiului Suceava alături de alte obiective precum Cetatea de Scaun, zonele de agrement, obiectivele religioase și culturale.

Primarul Sucevei este de părere că subiectul roții panoramice a creat multă vâlvă din cauză că unii sunt invidioși din cauza acestui proiect.

”Am văzut atâta vâlvă prin oraș creată de niște oameni care nu sunt cei mai morali să vorbească despre cum cheltui eu banii la Primărie și nu  vreau să mai dezvolt subiectul… Până la urmă eu văd că e mai multă invidie, răutate.

Am văzut multe orașe din România și foarte multe orașe din vest că au aceste roți panoramice,  am văzut mici disneylanduri nu vorbesc de cele mari ci de orașe mai mici din Europa care și-au construit  disneylanduri mai mici iar noi cumpărăm o roată panoramică”, a spus Ion Lungu.

Ion Lungu, primarul Sucevei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.