S-a lansat ciocolata Ciprian Porumbescu, făcută după gustul compozitorului. Inițiativa aparține Muzeului Național al Bucovinei.

După succesul avut cu ciocolata personalizată a Muzeului Național al Bucovinei, care a adus vizitatorilor muzeului, și nu numai, gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant personalizat cu însemne și culori specifice identității vizuale a muzeului, iată că la Suceava spa lansat și ciocolata Ciprian Porumbescu.

Reprezentanții muzeului au declarat că lansând o ciocolată care poartă numele muzicianului și chipul, o ciocolată cu gust de baladă, instituția dorește să marcheze încă o dată Anul Cultural Ciprian Porumbescu.

Este vorba despre o ciocolată cu lapte, cu cremă de cafea și royaltine, rețetă creată în colaborare cu PRALIN Group of Companies.

Batoanele de ciocolată care pe ambalaj au chipul marelui compozitor născut la Stupca pot fi cumpărate de la Muzeul de Istorie Suceava.

Acestea conțin cremă de cafea pentru că muzicianul iubea cafeaua.

“ De ce am ales ciocolata cu cafea? Pentru că, din sutele de file cu scrieri despre Ciprian Porumbescu, studiate de oamenii pasionați și dedicați ai muzeului, am aflat că lui Ciprian Porumbescu îi plăcea mult cafeaua.

Produse fabricate manual de firma PRALIN CISNĂDIE din Sibiu cu care Muzeul Național al Bucovinei colaborează, sortimentele de ciocolată sunt create după rețete special create pentru muzeul nostru.

Știm deja că ciocolata dă o stare de bine, iar în combinație cu vizita la muzeu nu poate decât să confirme sloganul Muzeului Național al Bucovinei: Mai mult decât muzeu!

De la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie Suceava, puteți achiziționa cele două sortimente de ciocolată, cât și multe alte produse personalizate ce pot deveni cadouri deosebite pentru cei dragi”, a declarat directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.