accident moped, foto arhivă

Un bărbat din Moldovița s-a răsturnat cu mopedul pe fondul vitezei excesive. În urma accidentului atât mopedistul cât și o femeie, pasageră pe moped, au fost răniți și au fot transportați la spital. Duminică seară, un bărbat de 47 de ani, din comuna Moldovița, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat/înregistrat, pe care se afla cu o femeie de 36 de ani, ocupantă a locului din spate, pe DJ 176 din satul Râșca, comuna Moldovița, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la dreapta de la intrarea pe podul de peste râul Moldovița, din cauza vitezei neadaptate la ieșirea din curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare spre dreapta. Mopedul a intrat în coliziune inițial cu bordura trotuarului din partea dreaptă a podețului, a rulat pe trotuar, după care s-a răsturnat pe carosabil.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi, care au fost preluați de un echipaj al ambulanței și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu au rămas internați, leziunile fiind ușoare.
Mopedistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here