medicină legală

Caz șocant în comuna Vulturești, unde un bărbat de 68 de ani și-a bătut soția din gelozie după care s-a spânzurat.
Duminică dimineață, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că în satul Valea Glodului, din comuna Vulturești, a fost găsită, de vecini în locuință o femeie 68 de ani, din comuna Vulturești, având mai multe lovituri.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Tot atunci a fost descoperit spânzurat în grajdul locuinței, soțul femeii, în vârstă de 68 ani, din comuna Vulturești.
Discutându-se cu femeia, aceasta a precizat că nu au intrat persoane străine în locuință, ea lovindu-se singură.
Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.
La nivelul Postului de poliție Vulturești, nu au fost înregistrate sesizări privindu-i pe cei doi și nu se cunoaște despre existența vreunei stări conflictuale între cei doi, aceștia fiind căsătoriți de aproximativ 40 de ani.
Din verificări a rezultat însă faptul că în ultima perioadă de timp relațiile dintre cei doi soți erau tensionate din cauza faptului că bărbatul avea un comportament specific persoanelor cu afecțiuni psihice. Pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă aceasta din urmă nu a sesizat autoritățile competente. Totodată, din audierea unor rude, a reieșit faptul că bărbatului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.
Din primele cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 11 spre 12 iulie, pe fondul unui conflict generat de gelozie, bărbatul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat într-o anexă a locuinței (grajd), unde s-a spânzurat cu o funie.
Incidentul a fost sesizat de un vecin, care a observat un animal (vacă) liber în curtea locuinței și ușa de la casă larg deschisă.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”, urmând ca cercetările să fie continuate de către S.P.R 12 Preutești cu sprijinul S.I.C.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here