[fvplayer id=”76″]
[fvplayer id=”78″]
Sală de sport în flăcări, în zona Civica din Șcheia, lângă o benzinărie. Fum gros și zeci de pompieri la datorie, miercuri seară. Toată zona era acoperită de fum iar focul se putea extinde la vecinătăți – societăți comerciale și o benzinărie în care se comercializau butelii.

Pompierii de la ISU Suceava au intervenit cu 6 autospeciale de stingere. Intervenția a fost dificilă din cauza fumului gros și pentru că erau multe vecinătăți. Din fericire, focul nu s-a extins.

O singură persoană se afla în clădirea respectivă, un angajat de la sala de sport, și acesta s-a autoevacuat înainte de sosirea pompierilor.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 300 de metri pătrați. Localnicii au tras o sperietură zdravănă și povestesc că fumul era atât de gros încât respirau cu greutate și îi usturau ochii.

La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau la interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 300 mp), cu pericol de propagare la întreaga clădire, dar și la cele învecinate.

Au ars: instalația electrică care deservea încăperea saunei, obiecte de mobilier, aparatură sportivă și altele. S-au degradat elemente de tâmplărie și pereții despărțitori.

Incendiul a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției, alte aparate sportive și bunuri din interior, precum și clădirile învecinate.


Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here