Sala Sporturilor de la Cornu Luncii a fost finalizată. Este vorba despre o construcție modernă și cu dotări de top. Obiectivul a fost recepționat la începutul acestei luni.

Printr-o investiție de peste 6 milioane de lei, prin Compania Națională de Investiții, Sala Sporturilor de la Cornu Luncii a fost finalizată. Ea beneficiază de dotări de exceptie: încălzire în pardoseală, apă caldă non-stop, vestiare echipate modern cu dușuri și uscătoare, spații pentru profesori și pentru angajații sălii, sisteme automate de ridicare a coșurilor, reflectoare, sistem de supraveghere video, sistem anti-incendiu cu deschidere automată a geamurilor pentru evacuarea fumului și teren cu suprafață de joc de o calitate deosebită.

Primarul Gheorghe Fron declară că Sala Sporturilor este mândria comunei Cornu Luncii, o investiție necesară în condițiile în care localitatea are sportivi de performanță-campioni naționali și internaționali. La Cornu Luncii există o echipă de rugby valoroasă, o echipă de fotbal și de una de handbal. În plus, primarul vrea să încurajeze elevii și tinerii să facă sport, pentru sănătatea lor. Tineri și elevi din toată comuna dar și din zonă vor putea veni aici pentru a se antrena și pentru a face sport.

Sala Sporturilor de la Cornu Luncii are o tribună cu 180 de locuri

Primăria intenționează să mai construiască în zonă două terenuri de sport, cu tribune, și să amenajeze un parc de joacă modern pentru copii.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here