În ultimele 24 de ore au fost depistate peste o sută de persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulație.
Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 415 cadre M.A.I. (329 polițiști, 74 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) precum și 103 polițiști locali și 19 militari MApN.
Pentru menținerea ordinii și siguranței efectivele au fost organizate în 259 de patrule, din care 144 patrule de poliție, 49 patrule mixte, 31 patrule independente de jandarmi și 35 patrule de poliție locală.
În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 81 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Au fost verificate 570 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și au fost aplicate două sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 80 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 121.000 lei.
Totodată au fost constatate patru infracțiuni în context din care două de zădărnicirea combaterii bolilor și 2 alte infracțiuni, fiind cercetate patru persoane.
În ultimele 24 de ore au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.500 lei.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here