polițiști, sursă foto România Liberă

Scandal între rromi adunați în curtea DGASPC Suceava pentru ajutor de transport.

Marți, la ora 11.47, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea DGASPC este scandal.

La faţa locului au fost direcționate mai multe echipaje din cadrul IPJ Suceava, IJJ Suceava, Poliţia Locală Suceava şi lucrători din cadrul SAS Suceava.

În curtea DGASPC se aflau aproximativ 50 de persoane, predominant de etnie rromă, care aşteptau la rând pentru a obţine un ajutor prind reducerea tarifului la transport.

Cu ocazia verificărilor efectuate şi din discuţiile purtate cu persoanele în cauză, s-a constatat faptul că între o femeie de 39 ani, din Suceava şi o altăa, de 48 ani, din comuna Pătrăuți, a degenerat un conflict spontan pe motivul aşteptării la rând şi a unor neînţelegeri mai vechi.

Una dintre femei ar fi fost lovită. În final, un bărbat a intervenit pentru aplanarea conflictului.

Martorii oculari au declarat verbal faptul că la fața locului nu a avut loc nici o agresiune, fiind vorba de un schimb de replici şi unele neînţelegeri între cele două persoane de sex feminin care aşteptau la rând. Totodată martorii oculari au declarat verbal faptul că una din cele două femei a căzut pe gheaţă şi s-a lovit la picior în momentul în care aceasta voia să se îndrepte către cealalată.

La faţa locului a sosit un echipaj de Ambulanţă care a preluat-o pe femeia rănită şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Aceasta a declarat că a fost lovită cu piciorul de către cea cu care s-a certat și că dorește să formuleze plângere penală împotriva acestuia pentru lovire.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

În vederea prevenirii comiterii de fapte antisociale, la faţa locului au mai rămas o patrulă din cadrul IJJ Suceava, precum şi o patrulă din cadrul Poliţiei Locale Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.