Un sucevean bolnav de cancer s-a spânzurat din cauză că se simțea din ce în ce mai rău. Tragedia s-a petrecut miercuri după amiază.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat că tatăl său, în vârstă de 72 ani, bolnav de cancer s-a spânzurat. Acesta s-a sinucis în apartamentul său din municipiul Suceava.

Bătrânul era diagnosticat de aproximativ 5 ani cu cancer, iar din primăvara anului trecut avea montată sondă urinară permanentă. Acesta se simțea din ce în ce mai rău, avea dureri puternice, afecțiunea de care suferea fiind deja în fază de metastază.

Din declarația soției, a reieșit că bărbatul nu a mai ieșit afară din locuință de 2 săptămâni.

Miercuri după amiază, femeia a mers în dormitorul său pentru a se odihni, iar soțul său a rămas în camera în care obișnuia să stea. În jurul orelor 15.10, când a revenit la soțul său, aceasta l-a identificat spânzurat de mânerul ușii dulapului din cameră.

Disperată, soția a desfăcut din jurul gâtului elasticul și a încercat să-i soțului acorde primul ajutor. Ulterior, ea a solicitat sprijin prin SNUAU 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat decesul bătrânului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.