Sensuri giratorii pe drumurile județene.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat luni, ca noutate pentru strategia județului Suceava, construirea mai multor sensuri giratorii pe drumurile județene dar și benzi de preselecție și stocaj.

Flutur a declarat că se are în vedere creșterea gradului de siguranță a traficului rutier. Pe drumul județean care leagă Rădăuți de Frătăuții Noi – Bilca, la intersecție cu Gălănești, vor fi amenajate două astfel de sensuri giratorii. Un sens giratoriu va fi la intersecția cu drumul spre Gălănești și un alt sens giratoriu va fi construit la intersecția cu drumul spre Mușenița-Siret.
” Aici va fi un sens giratoriu, deja s-a extins un podeț, în această intersecție Fratăuții Vechi – Frătăuții Noi – Gălănești. Drumul spre Gălănești l-am modernizat noi în parteneriat cu primăria acestei comune. Aici va fi un giratoriu cu vizibilitate mare și mai avem un giratoriu la intersecția cu drumul care merge spre Mușenița – Siret. Deci numai pe acest drum vom avea două sensuri giratorii. Important este ca populația să știe că în județul Suceava, în afară de modernizare de drumuri, facem benzi de preselecție și de stocaj și sensuri giratorii pentru diminuarea accidentelor rutiere și pentru siguranța traficului. Din punctul meu de vedere e un mare câștig pentru locuitori pentru că zona a devenit foarte circulată”, a explicat Gheorghe Flutur.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here