[fvplayer id=”51″]
Tatăl violent de la Frumosu și-a bătut fiul cu sălbăticie pentru că nu știa să facă o temă. La această concluzie au ajuns procurorii și polițiștii după ce l-au audiat pe individul de 48 de ani – Marius Matei.

O altă concluzie a fost că tatăl violent de Frumosu și-a bătut fiul cu sălbăticie în fața întregii familii, însă nimeni nu a avut curajul să intervină.

„La data de 14.01.2021, inculpatul se afla la domiciliu împreună cu toți membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve niște exerciții pe care le avea ca temă pentru acasă.

Minorul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forța brațelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână și folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor și al membrelor, cauzându-i acestuia suferințe fizice.

La desfășurarea acestui eveniment au asistat toți membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor. O parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeași cameră, de către minorul M. D. B..

Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alți membri ai familiei, precum și la reprezentanți ai Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei com. Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliție competente.

Ca măsură de protecție a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituționalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu inculpatul.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, se aratp într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

La Frumosu, toată comunitatea este în stare de șoc după ce oamenii au vizionat clipul în care copilul este bătut cu bestialitate. La școală cadrele didactice știau că băiatul provine dintr-o familie săracă și de aceea i s-a pus la dispoziție o tabletă pentru orele online, însă nimeni nu știa că era bătut.

Mama a declarat directorului școlii că bărbatul de 48 de ani nu obișnuia să bată copii și că a fost doar un singur incident de acest gen – incidentul filmat de fratele mai mare al copilului.

Tatăl care și-a bătut fiul cu sălbăticie a fost reținut marți seară pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
https://www.informatiata.ro/tata-filmat-cum-isi-tranteste-fiul-de-podea/

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here