[fvplayer id=”48″]
Șocant. Tată filmat în timp ce își trântește fiul de podea și îl bate cu un lemn. Incidentul halucinant s-a petrecut într-o familie din localitatea Frumosu. Culmea, mama asistă senină la incident.

Polițiștii fac cercetări după în cazul unui tată filmat în timp ce își trântește fiul de podea și îl bate cu un lemn de foc. Filmarea a fost făcută de fratele mai mare al victimei – de 15 ani, în luna ianuarie, și zilele acestea a ajuns pe mâna unor rude.

Rudele au sesizat IPJ Suceava și au pus la dispoziție filmarea șocantă. În imagini se vede cum minorul este trântit de podea, lovit în repetate rânduri cu un lemn de foc și ținut de după cap. Tatăl îl aplică o corecție pentru că nu ar fi ascultător.

Copilul agresat, în vârstă de 7 ani, plânge, țipă de durere și îi cere în zadar ajutor mamei sale.

Polițiștii și asistenții sociali au mers marți în familie și i-au luat pe cei 4 frați minori împreună cu mama lor și i-au dus într-un centru pentru victime domestice.

Tatăl agresiv a fost reținut marți după amiază și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind deschis dosar penal (vezi declarații video Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava). Asta în ciuda faptului că mama nu a vrut să depună plângere.

Pe fir a intrat și Direcția pentru Protecția Copilului, care a demarat o anchetă îmn cazul acestui tată filmat timp ce își trântește fiul de podea și îl bate cu sălbăticie.

Tatăl violent a ieșit din închisoare în 2019, unde a stat 8 ani pentru viol. El și-a violat fiica vitregă ăn vârstă de 14 ani de față cu doi copii minori, de 6 respectiv 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.