Tineri înjunghiați în plină stradă, într-o încăierare, în cartierul Obcini, din municipiul Suceava.

Două grupuri de tineri au avut o altercație, pe strada Slătioarei, din cartierul Obcini și unul dintre aceștia a scos cuțitul. Rezultatul: doi tineri înjunghiați, unul ajungând în stare gravă la spital – viața fiindu-i pusă în pericol. Poliția a fost anunțată prin 112 de tineri înjunghiați în plină stradă, într-o încăierare, în cartierul Obcini.

Vineri, în jurul orei 00.30, tânărul ajuns în stare gravă, Melenciuc Cătălin Daniel, de 19 ani, din comuna Stroiești, se deplasa împreună cu patru prieteni pe strada Slătioarei. Ei s-au întâlnit cu Sofrone Iulian Constantin, de 19 ani, din comuna Șcheia şi Olan Ioana Ana Maria. În dreptul unui chioşc metalic, Sofrone Iulian Constantin l-a înjunghiat de mai multe ori pe Melenciuc Cătălin Daniel.

În altercaţie au intervenit pentru a-i despărţii Olan Ioana Ana Maria şi unul din prietenii persoanei vătămate. Olan Ioana Ana Maria a fost şi ea tăiată la piciorul drept, deci vorbim despre doi tineri înjunghiați în altercație. Sofrone Iulian Constantin şi Olan Ioana Ana Maria au fugit spre cartierul George Enescu, iar Ciutac Valentin a aunat la 112 şi i-a acordat primul ajutor victimei.

Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a transportat victima la spital, fiind diagnosticat preliminar cu plagă înjunghiată flanc abdominal dreapta şi plagă înjunghiată coapsa dreapta. Medicii spun că viața i-a fost pusă în pericol.

Sofrone Iulian Constantin şi Olan Ioana Ana Maria au fost identificaţi de un echipaj de siguranţă publică pe bulevardul George Enescu, în zona Curcubeul. Cum Olan Ioana Ana Maria prezenta o tăietură la piciorul drept a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată coapsa dreapta. Ambii tineri înjunghiați au nevoie de zile de îngrijiri medicale. Sofrone Iulian Constantin a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a solicitat intervenţia ambulanţei.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Sofrone Iulian Constantin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 ore. Ulterior inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here