polițiști, sursă foto România Liberă

Un rădăuțean și-a luat nevasta la bătaie în plină stradă. Bărbatul era nemulțumit de cum are grijă soția de gospodărie și a găsit de cuviință să o ia la palme în văzul lumii.

Un localnic a sunat duminică după amiază la 112 și a anunțat Poliția că un individ și-a luat nevasta la bătaie în plină stradă, chiar în centrul municipiului Rădăuți. La fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că un rădăuțean de 51 de ani și-a luat nevasta la bătaie în stradă. În imediata apropiere a unei cofetării din centrul municipiului Rădăuți, acesta a lovit-o pe femeie cu palmele.

Incidentul s-a petrecut sub ochii trecătorilor. Motivul invocat de bărbat a fost faptul că este nemulțumit de felul în care soția sa gospodărește locuința comună. După ce a fost agresată, femeia s-a ascuns pe străzile din Rădăuți pentru aproximativ două ore. Ea a fost identificată într-o anexă a locuinței, unde se ascundea de soț.

Întrucât femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței, i s-a pus în vedere posibilitatea solicitării unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, lucru cu care aceasta nu a fost de acord. În urma completării formularului a reieșit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii femeii.

Față soț a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile începând cu data de 18.10.2020. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here