polițiști, sursă foto România Liberă

Un rădăuțean și-a luat nevasta la bătaie în plină stradă. Bărbatul era nemulțumit de cum are grijă soția de gospodărie și a găsit de cuviință să o ia la palme în văzul lumii.

Un localnic a sunat duminică după amiază la 112 și a anunțat Poliția că un individ și-a luat nevasta la bătaie în plină stradă, chiar în centrul municipiului Rădăuți. La fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că un rădăuțean de 51 de ani și-a luat nevasta la bătaie în stradă. În imediata apropiere a unei cofetării din centrul municipiului Rădăuți, acesta a lovit-o pe femeie cu palmele.

Incidentul s-a petrecut sub ochii trecătorilor. Motivul invocat de bărbat a fost faptul că este nemulțumit de felul în care soția sa gospodărește locuința comună. După ce a fost agresată, femeia s-a ascuns pe străzile din Rădăuți pentru aproximativ două ore. Ea a fost identificată într-o anexă a locuinței, unde se ascundea de soț.

Întrucât femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței, i s-a pus în vedere posibilitatea solicitării unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, lucru cu care aceasta nu a fost de acord. În urma completării formularului a reieșit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii femeii.

Față soț a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile începând cu data de 18.10.2020. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here