Focare de COVID în mai multe centre din județul Suceava care aparțin Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului. De asemenea, 11 polițiști de la Câmpulung Moldovenesc au fost confirmați pozitivi.

Sunt opt focare de COVID în județul Suceava, la acest moment. La Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Todirești se înregistrează 7 cazuri (din care 6 beneficiari și un angajat), la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Pojorâta au fost confirmate 8 cazuri (6 beneficiari și 2 angajați), la centrul de la Mirocu Dragomirnei sunt 7 infectați cu noul coronavirus (toți angajați) iar la Centrul de Plasament pentru minori Suceava sunt pozitivi 5 copii și un angajat.

Focar de COVID este și la Poliția Câmpulung moldovenesc, unde 11 polițiști au fost confirmați cu noul coronavirus. De asemenea, la Primăria Câmpulung Moldovenesc sunt 5 angajați cu COVID. La Primăria Siret se înregistrează 11 cazuri de coronavirus iar activitatea instituției a fost suspendată. La Primăria Todirești sunt pozitivi 15 angajași în frunte cu primarul Vasile Avram.

Conform Prefecturii Suceava, la Câmpulung Moldovenesc incidența cazurilor de COVID a ajuns la 3.28 la mia de locuitori iar în comuna Sadova la 3.13, astfel încât în cele două localități vor fi instituite noi măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.