material lemnos confiscat
sursă foto ZCH.ro

În cursul zilei de joi, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti în colaborare cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava au efectuat un control la o societate comercială de pe raza comunei Frătăuții Noi.
În urma controlului, s-a stabilit că societatea comercială respectivă a primit fără avize de însoțire cantitatea de 5,92 m.c material lemnos construcții rășinoase și cantitatea de 5,69 m.c. cherestea rășinoase, fiind identificare în stoc depozit ca fiind în plus față de stocul scriptic, nu a respectat obligația de verificare a codurilor unice la intrarea în depozit în termenul de valabilitate al avizelor de însoțire şi nu a respectat modul de completare al avizelor de însoțire a materialului lemnos.
Având în vedere neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale cu suma totală de 12.000 lei și a fost confiscată cantitatea de 5,92 m.c. lemn lucru construcții rășinoase în valoare de 1018,24 lei și cantitatea de 5,69 mc cherestea rășinoase în valoare de 4091,11 lei, conform Legii 171/2010.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here