polițiști, sursă foto România Liberă

Șofer beat criță, prins la plimbare cu mașina prin Fălticeni.

Sâmbătă după amiază, un echipaj din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza municipiului Fălticeni, a dat peste un șofer beat criță.

Polițiștii au oprit pentru control autoturismul marca BMW 320, care se deplasa pe strada Armatei spre strada Cloșca din municipiul Fălticeni.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un individ de 30 ani domiciliat în municipiul Fălticeni, care duhnea a alcool și a precizat că nu posedă permis de conducere.

Bărbatul fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării mostrelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La Spitalul Municipal Fălticeni, șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere” și „refuz de recoltare a probei biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here