Șofer beat criță încătușat în plină stradă, după o urmărire în trafic. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Zvoriștea, a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii din Adâncata au încătușat în plină stradă, după o urmărire în trafic, un șofer beat criță. În timp ce executau, duminică după-amiază, serviciul de patrulare pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Buda, comuna Zvoriștea, au făcut semn regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism Opel Vectra. Acesta nu a oprit la semnalul agentului de poliție și și-a continuat deplasarea pe drumul public. S-a procedat la urmărirea, interceptarea și încătușarea acestuia în apropierea locuinței sale din sat Buda, comuna Zvoriștea, șobearul fiind încătușat în plinăî stradă.

Polițiștii au solicitat conducătorului auto documentele personale și cele ale autoturismului, acesta declarând că nu le are asupra sa. S-a procedat la verificarea bărbatului în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că acesta figurează cu mențiunea RESTRICȚII – REȚINUT.

Agenții și-au dat seama că este vorba despre un șofer beat criță și s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fot condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Acolo bărbatul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de șofer s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „refuz recoltare probe biologice”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here