Șofer beat surprins la volan de polițiștii locali, la Șcheia. Individul nu deține permis de conducere.

Duminică noapte, polițiștii de la Șcheia au fost sesizați de către un echipaj al Poliției Locale Șcheia despre un șofer beat surprins la volan. Polițiștii locali au identificat pe strada Aviatorului un autoturism al cărui șofer se află în stare vădită de ebrietate.

Un autoturism VW Passat efectua manevra de mers înapoi. În momentul în care autoturismul s-a oprit pe marginea părții carosabile, polițiștii au observat cum conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 34 ani, din comuna Scheia, a trecut de pe scaunul stânga față (cel al șoferului) pe scaunul din dreapta față (cel al pasagerului).

La un moment dat, de pe o stradă laterală, a venit o localnică de 33 ani. Femeia a declarat că ea a condus autoturismul menționat. Patrula poliției locale Șcheia a sesizat telefonic lucrătorii SPR 9 Șcheia, pentru a efectua cercetări în cauză.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, e3l a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, fiind interogată baza de date, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Fiind audiată femeia, în calitate de martor, aceasta a declarat că bărbatul a condus autoturismul respectiv pe o distanță de doar 100 metri, cu spatele p,e strada Aviatorului, când ea nu se afla la mașină.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.