Șofer fugit de la fața locului după ce a produs un accident cu 5 răniți. S-a întâmplat sâmbătă, la ora 02:15.

Polițiștii au fost anunțați că în interiorul localității Pătrăuți s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane și ar fi vorba despre un șofer fugit de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Pătrăuți, a condus autoturismul marca VW Golf pe un drum comunal neclasificat din clocalitate, având direcția de deplasare ”toloaca Ilișca” spre DJ 208 V.

Ajungând într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul asupra direcție de mers și a lovit peretele unui imobil, după care a fost proiectat în șanțul din partea stânga al sensului său de mers.

După impact, atât conducătorul auto cât și pasagerii (în total 7 tineri) au plecat de la fața locului, fără a anunța evenimentul.

Patru dintre pasagere s-au deplasat la domiciliu. Numai că unul dintre părinții acestora a sunat la SNUAU 112. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, iar cele patru pasagere au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto s-a deplasat împreună cu pasagerul din dreapta, cu autoturismului unui prieten la Spitalul Județean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale pasagerului, și acesta fiind rănit.

Vorbim de tineri cu vârste de 17, 18 și 21 și 22 de ani, care au suferit în urma accidentului multiăle traumatisme.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”părăsirea locului accidentului”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here