Șofer depistat la volan după ce a consumat trei tipuri de droguri. Așa a rezultat în urma efectuării testelor toxicologice.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Vama, a fost oprit la un filtru de poliție, pe 29 octombrie, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

După ce i s-au verificat documentele, acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, șoferului i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul drugtest, însă bărbatul nu a fost de acord.

Având în vedere refuzul categoric al șoferului, acesta fost condus de polițiști la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost prelevate probe de sânge.

 

 

La data de 10 noiembrie, medicii legiști au trimis buletinul toxicologic la IPJ Suceava. Din documente rezultă că, la data de 29 octombrie, ora 13.50, examenul toxicologic efectuat pentru șoferul de 30 de ani a evidențiat prezența în organism a trei tipuri de droguri.

Șoferul cu tupeu s-a ales cu dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.