Șofer de 63 de ani, mort în accidentul de la Pătrăuți, după ce a vrut să întoarcă mașina în drum. Este vorba despre un bărbat din municipiul Suceava. Acesta a decedat în accidentul petrecut miercuri după amiază, pe DN2, la Pătrăuți.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul a vrut să întoarcă mașina în drum. El a pătruns pe sensul opus de mers, fiind lovit(coliziune lateral-frontală) de un autoturism marca Toyota, tipul Hilux, condus de un bărbat 50 ani, din comuna Hilișeu-Horia, județul Botoșani.

În urma coliziunii ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul suceveanului iar un pasager din autoturismul Toyota, un bărbat originar din Siret, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de către echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Județean Suceava. Rănitul a fost diagnosticat cu: traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală și contuzie toracică.

Șoferul din județul Botoșani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, după care i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here