Șofer sancționat de polițiști după ce a făcut drift-uri într-un sens giratoriu, pe furtună. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, care a făcut cascadorii chiar în centrul Sucevei.

Pe 2 iulie, în mediul on-line au fost promovate imagini video care surprindeau încălcări ale regulilor de circulație săvârșite de catre un șofer care a efctuat drift-uri într-un sens giratoriu și care a pus în pericol siguranța rutieră.

Gestul șoferului care a încălcat legislația rutieră a produs indignarea celorlalți participanți la trafic, în condițiile efectuării manevrelor riscante în condiții de ploaie torențială, pericol de acvaplanare, generând totodată și un risc rutier sporit.

Polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava s-au autosesizat, iar din verificările efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat faptul că la data de 02.07.2024, un bărbat de 20 ani, din mun. Suceava, a condus un auto tip taxi, adoptând un comportament agresiv prin aceea că a întors vehiculul acționând frâna de mână în sensul giratoriu amenajat la intersecția str. Ciprian Porumbescu și Vasile Bumbac.

De asemenea, același comportament rutier agresiv a fost adoptat de către șofer și în intersecția str. Ciprian Porumbescu și str. Mihai Viteazul, circulând pe contrasens imediat după aceea pe același sector de drum.

Tânărul a fost sancționat contravențional pentru săvârșirea contravențiilor, cu amendă în cuantum de 2.310 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.