Un bătrân de 80 de ani a dat cu mașina peste un pieton și nici măcar nu a oprit autoturismul. Șoferul și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu se întâmplase.

Accidentul rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 19.00, pe DJ 291 – raza localității Dealu.

Un localnic a sunt la 112 și a reclamat faptul că  a fost acroșat un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile, în același sens, acesta suferind leziuni dar șoferul și-a continuat drumul.

Polițiștii au demarat cercetări și căutări și,ullterior, în urma activităților investigativ – operative, a fost identificat autoturismul implicat în accidentul rutier, marca Dacia Logan, proprietatea unul bărbat de 80 ani, din municipiul Suceava, condus la momentul accidentului chiar de către acesta.

Bătrânul a fost identificat la domiciliu și a declarat că nu și-a dat seama că a acroșat pe cineva, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ, fiind condus la U.P.U. Suceava în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge.

Persoana vătămată, o femeiede 62 ani, din Zvoriștea, a fost după accident preluată de un echipaj medical și transportată la U.P.U. Suceava, fiind rănită.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.