Vicovean ajuns în arestul IPJ după ce s-a urcat beat criță la volan și fără permis. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Vicovu de Sus. Acesta a fost reținut în arestul IPJ Suceava miercuri.

Bărbatul a fost prins pe 14 februarie beat la volan și a prezentat polițiștilor un permis auto fals – document care ar fi fost emis în Regatul Unit.

Vilcinschi Puiu-Daniel este urmîrit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „complicitate la falsul material în înscrisuri oficiale” şi „uzul de fals”.

Conform polițiștilor, acesta a condus autoturismul pe strada Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, având o alcoolemie de 3,55 g/l alcool pur în sânge, fără a deține permis de conducere și prezentând organelor de poliție un permis de conducere eliberat de către autoritățile Regatului Unit, contrafăcut conform raportului de constatare întocmit de către Compartimentului Expertiză Documente.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier au dispus reținerea lui Vilcinschi Puiu-Daniel, pentru o perioadă de 24 de ore.

Vilcinschi Puiu-Daniel a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

El va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here